Jeugdhulp

Soms loopt uw kind vast in zijn/haar ontwikkeling en is het prettig om extra begeleiding te ontvangen voor u en uw kind. Aardig op weg helpt kinderen, jongeren en hun gezinnen door professionele begeleiding en ambulante integrale hulp aan te bieden.

De stap naar jeugdhulp kan groot zijn of groot voelen. Door een persoonlijke benadering, zorgen wij voor een laagdrempelige manier om jeugdhulp te ontvangen.

Begeleiding op maat

Wij vinden dat ieder kind de kans moet kunnen krijgen om zichzelf zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Aardig op weg draagt hier graag aan bij door uit te gaan van de eigen kracht van ieder kind en gezin. Ieder persoon is uniek, daarom is begeleiding op maat essentieel.

Aardig op weg is gespecialiseerd in het begeleiden van jeugdigen (4-23 jaar) met ontwikkelingsstoornissen, zoals ADHD en Autisme Spectrum Stoornissen.

Richtlijnen jeugdhulp

Alle gecontracteerde zorgaanbieders zijn verplicht de richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming te implementeren en toe te passen binnen de uitgevoerde jeugdhulp. Aardig op weg is aangesloten bij het netwerk jeugdhulp en jeugdbescherming en volgt de opgestelde richtlijnen. Meer informatie kunt u vinden op de website.

SKJ Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

Aardig op weg is aangesloten bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). SKJ is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. SKJ ziet toe op kwaliteit, toetsing en scholing.

Beroepsvereniging voor Professionals in Sociaal Werk

Aardig op weg is aangesloten bij Beroepsvereniging voor Professionals in Sociaal Werk. “BPSW verenigt en versterkt professionals in sociaal werk zodat zij optimaal zijn onderlegd om mensen te ondersteunen in hun functioneren.”

%

kwaliteit

%

professioneel

%

persoonlijk

%

betrouwbaar

Neem contact op

Aardig op weg
Irisstraat 15 (ingang achterom)
4651 NA Steenbergen (NB)

T: 06 – 37562567
E: info@aardigopweg.nl
KVK: 55573355
AGB code: 98100511

Privacy statement

Aardig op weg mag de gegevens die u aan haar verstrekt niet zonder meer verwerken. De Privacywetgeving is bedoeld om de privacy van personen te beschermen. Door deze wetgeving wordt het toegestane gebruik van uw persoonsgegevens door anderen beperkt.
Lees hier ons volledige privacy statement

WhatsApp WhatsApp ons