Remedial Teaching

Aardig op weg biedt individuele hulp aan kinderen die behoefte hebben aan extra begeleiding op leer- en/of ontwikkelingsgebied. Als ouder merkt u vaak als eerste dat er wat aan de hand is met uw kind. Als uw kind moeilijkheden ervaart op leer- of sociaal-emotioneel gebied, dan ziet u dit terug in het gedrag en/of welbevinden van uw kind.

 

Leerproblemen?

Remedial teaching richt zich meestal op kinderen die problemen hebben met (begrijpend) lezen, rekenen en/of spelling. Aardig op weg probeert óók de oorzaak van een leerprobleem op te sporen en aan te pakken. Zo kunnen sociaal – emotionele problemen ook een oorzaak zijn voor leerproblemen. Daarnaast kunnen leerproblemen gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor het gedrag of voor het zelfbeeld. Een remedial teacher leert hoe u en het kind kunnen omgaan met leerproblemen.

Erkend Remedial Teacher

Sabine van der Weegen is erkend Remedial Teacher (Master SEN) en aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers. De LBRT is een beroepsvereniging van professionals die zich hebben gespecialiseerd in de specifieke ondersteuningsbehoeften van kinderen met leerproblemen of leerstoornissen.

-Sabine van der Weegen

%

kwaliteit

%

professioneel

%

persoonlijk

%

betrouwbaar

Neem contact op

Aardig op weg
Irisstraat 15 (ingang achterom)
4651 NA Steenbergen (NB)

T: 06 – 37562567
E: info@aardigopweg.nl
KVK: 55573355
AGB code: 98100511

Privacy statement

Aardig op weg mag de gegevens die u aan haar verstrekt niet zonder meer verwerken. De Privacywetgeving is bedoeld om de privacy van personen te beschermen. Door deze wetgeving wordt het toegestane gebruik van uw persoonsgegevens door anderen beperkt.
Lees hier ons volledige privacy statement

WhatsApp WhatsApp ons