over ons

Wie zijn we

Sinds 2012 is Sabine van der Weegen gestart met het opzetten van een praktijk voor leer- en ontwikkelingsproblematiek. Sabine heeft een onderwijsachtergrond in het regulier- en voortgezet (speciaal) onderwijs en ruime ervaring in de ambulante jeugdhulpverlening. Daarnaast heeft zij de opleiding Social Work en Master SEN gevolgd.

Sinds 2015 is VanderWeegenBegeleiding gecontracteerd zorgaanbieder voor specialistische jeugdhulp binnen de regio West- Brabant West.

Vanaf juli 2019 wordt?VanderWeegenBegeleiding omgedoopt tot Aardig op weg.

“Voor mij blijft het iedere keer een bijzondere ervaring om kinderen, jeugdigen en hun omgeving steeds een stapje verder te mogen helpen in de persoonlijke ontwikkeling. Tevens vind ik het van belang om een basis te leggen door allereerst een goede band op te bouwen, waarin een niet-oordelende houding, respect en een gevoel van veiligheid centraal komen te staan. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar de (verborgen) kwaliteiten van het kind of de jeugdige; om vanuit deze positie het zelfbeeld en zelfvertrouwen te versterken. Ieder persoon is uniek en gelukkig niet perfect, dat mag!”

-Sabine van der Weegen

%

kwaliteit

%

professioneel

%

persoonlijk

%

betrouwbaar

Neem contact op

Aardig op weg
Irisstraat 15 (ingang achterom)
4651 NA Steenbergen (NB)

T: 06 – 37562567
E: info@aardigopweg.nl
KVK: 55573355
AGB code: 98100511

Privacy statement

Aardig op weg mag de gegevens die u aan haar verstrekt niet zonder meer verwerken. De Privacywetgeving is bedoeld om de privacy van personen te beschermen. Door deze wetgeving wordt het toegestane gebruik van uw persoonsgegevens door anderen beperkt.
Lees hier ons volledige privacy statement

WhatsApp WhatsApp ons